Individuele Sessies

"Mag ik een stukje met je meelopen? "

Zijn er situaties in jouw leven waar je steeds dezelfde problemen tegen komt? Heb je problemen op het gebied van relaties, werk, gezondheid, opvoeding, financiën? Kortom het lukt je maar niet om het leven volledig te nemen?

Dan kan een opstelling helpen op een diepere laag te kijken naar jouw situatie. Als je keer op keer tegen eenzelfde situatie aan loopt en niets helpt om het op te lossen, dan kan het zijn dat er iets in jouw familiesysteem blokkeert waardoor je niet verder komt.

In een 1 op 1 sessie krijg je inzicht in jouw situatie en waar de sleutel ligt tot de oplossing.

1 op 1 sessies

Traject op maat

Het nieuwe opstellen

Ik stel op via “het nieuwe opstellen”
Dat houdt in dat ik intuïtief lichaamsgericht werk en jou vooral leer zelf het wetend veld in te zetten. Ik laat de energie zijn werk doen waardoor er op een diepe laag verandering kan komen in jouw leven.

Ik werk met verschillende manieren van opstellen; in de natuur, met representanten , in de dans en met gebruik van creativiteit. Jouw sessie is afgestemd op wat jij nodig hebt.

Traject op maat

Om nog meer de diepte in te gaan bied ik trajecten op maat.

In een aantal sessies help ik je weer op weg. We gaan kijken in jouw familiesysteem waar jij in het hier en nu last ervaart van keuzes die eerder gemaakt zijn. Ik neem je ook mee in de nieuwe beweging waar je leert af te stemmen op jouw verlangens en intuïtie.

Na een aantal sessies kan jij feilloos voelen wat werkt voor jou en wat niet.

Hoe? Dat is een op maat traject. Jij krijgt de begeleiding die helemaal afgestemd is op jou en jouw behoeftes.

Wil je meer weten, opgeven of gewoon een kop thee of koffie?

Een wereld creeëren waarin er op een liefdevolle manier met elkaar omgegaan wordt maar ook in liefde met de aarde en alles wat daarop leeft.

Tarieven

Agenda