Over mij

Ik heb vaak gedacht hoe ik het noem wat ik doe.

Ik maak kunst, begeleid opstellingen, geef dansdagen, coach in het bos, coach mensen die vastlopen, maak muurschilderingen, geef kunstdagen op school, help mensen op weg die graag een gezonde levensstijl willen en daarnaast komen er vaak super verrassende ontmoetingen, gesprekken en plekken op mijn pad.

Ik geniet met volle teugen!

En dan komt steeds meer antwoord op de vraag:

“Wat doe jij nou eigenlijk?”

Ik ben

LEVENSKUNSTENAAR.

Als je het aan durft te gaan, voel je echt wat leven is!

opstellingen

In mijn opleiding als tekentherapeut heb ik veel geleerd over mijzelf en hoe ik mensen bewust kan maken van hun eigen processen. In mijn eigen processen kwam ik familieopstellingen tegen en dat heeft echt een enorme beweging gemaakt in mijn leven. Ik heb geleerd mijzelf te dragen en niet te verzanden in allerlei drama en de ander verantwoordelijk te maken voor mijn ellende. Ik heb geleerd naar binnen te kijken. Dit heeft er voor gezorgd dat ik verantwoording kan nemen voor mijn leven en zelf de regie in handen heb.

Door aan de slag te gaan met familieopstellingen kunnen we zien wat jouw systeem te vertellen heeft, waar jouw blokkades zitten, jouw saboteurs, jouw verlangens en waar je weer kleur aan kunt brengen in jouw leven!

Let op!

Het kan zijn dat er eerst wat beren op de weg komen en het pad eerst wat modderig is, maar ook dat is leven!

En uit poep groeien de mooiste planten en bloemen!

No mud no lotus

Ik ben een levenskunstenaar en heb in mijn leven de missie om het leven mooier te maken. Om een wereld te creëren waarin er op een liefdevolle manier met elkaar omgegaan wordt maar ook in liefde met de aarde en alles wat daarop leeft.

Mijn leven heeft er niet altijd rooskleurig uitgezien en dat maakt dat ik op veel vlakken ervaringsdeskundig ben. En nog steeds leer ik aan het leven. En dat vind ik fantastisch, het leven klopt altijd en laat je altijd zien wat er nodig is. Dat leren begrijpen is mijn roeping.

De magie van het leven geeft mij de mogelijkheid om heel snel te voelen waar iets niet klopt. En een weg te zoeken naar hoe het wel kloppend te maken.

Voor wie het interesseert ik ben een reflector Human Design en mijn energetisch profiel is er voor gemaakt een spiegel te zijn.

Op mijn manier, op mijn tijd, ongetemd en dicht bij mijn natuur, wil ik graag het leven met mensen op lopen en ze daarin leren het voluit te leven.

Het fascineert me om te ervaren dat we allemaal een proces hebben en ik wil dat wakker maken in jou door middel van jouw eigen creativiteit! Mee voelen, wakker maken van intuïtie, zien wat er aan het licht wil komen en dat volledig omarmen. In ieder van ons zit enorme levenspotentie en ik wil met jou onderzoeken waar die van jou zit.

Buiten de kaders, op jouw manier…. en die van mij! Verbinden met wat het leven jou laat zien en voelen waar het licht zit.

Daar zit mijn kracht!

Mag ik een stukje met je oplopen?

Wil je meer weten, opgeven of gewoon een kop thee of koffie?

Een wereld creeëren waarin er op een liefdevolle manier met elkaar omgegaan wordt maar ook in liefde met de aarde en alles wat daarop leeft.

Tarieven

Agenda