Groepssessies

Blokkades in jouw leven?

En benieuwd waar ze vandaan komen?

In een opstelling met een groep, kom je heel snel tot de kern van jouw probleem.

Een groep laat jou feilloos zien wat voor stappen je kunt maken tot het oplossen van jouw thema (probleem).

Wat is een opstelling of familieopstelling?

In een opstelling kijken we naar de dynamiek binnen een systeem, dat kan een familie systeem zijn, een bedrijfssysteem, lichaam, de natuur, maatschappelijke thema’s of eender welk systeem waar verschillende facetten met elkaar in interactie zijn.

Een opstelling kan gaan over allerlei uiteenlopende vragen of thema’s die je in een nieuw daglicht wilt stellen of waarin je wilt groeien.

Het bijzondere aan opstellingen is dat we werken met een lichamelijk, energetisch en emotioneel krachtveld (het wetend veld), dat we zichtbaar maken met behulp van opgestelde mensen, natuurelementen of voorwerpen. Dit wetend veld is een veld waar de mensheid al eeuwen gebruik van maakt. Je kan een opstelling vergelijken met oude rituelen die bij vele oervolkeren terug te vinden zijn.

Door een zachte, liefdevolle benadering breng ik je steeds terug naar jouw lijf, jouw voelen, jouw levenskracht en intuïtie. Vervolgens kan de pijn zachter worden en is er ruimte voor verandering en bewustwording.

dansopstellingen

Dansopstellingen

Door te dansen maak je heel snel contact met een ander deel van jouw brein en het wetend veld. In een dansopstelling ben je sneller op een stuk intuïtie waar je de dynamiek kunt voelen van jouw (familie)systeem.

Doordat muziek raakt op een diepe laag krijg je heel snel helder waar de blokkades zitten. De beweging in de dans maakt weer dat je een sterker lichaamsbewustzijn krijgt waardoor jouw nieuwe beweging letterlijk voelbaar is.

Doordat er niet gesproken wordt in deze opstellingen zijn ze effectiever, ze raken op een plek die je met jouw hoofd niet kunt bedenken.

Je zakt dieper in het voelen.

Groepsopstellingen

Bij een groepsopstelling is er ruimte voor meerdere vragen en representeert iedereen in de opstelling van de anderen. Als representant worden er vaak stukken geraakt op jouw blinde vlek. Op de stukken waar je je niet bewust van was dat die een blokkade vormen in jouw leven. Daardoor is een kaartje voor een vraagsteller dezelfde prijs als een representant. Je gaat altijd met super veel inzichten naar huis.

Wil je een groepsopstelling en jouw vraag inbrengen?

Dan kan je een opstelling boeken en zorg ik voor representanten, zo ben je er zeker van dat jij jouw vraag in kunt brengen. Deze sessie duurt ongeveer twee uur en vraagt voor jou een bijdrage van € 175.

Ik stel op via “het nieuwe opstellen” waarin we zoveel mogelijk in stilte opstellen.

vrouwencirkel
natuuropstellingen

Natuuropstellingen

Bij een natuuropstelling stellen we op in de buitenlucht. Ik zoek een prachtige plek in het bos waar we gaan opstellen. De natuur geeft prachtige inzichten en zorgt voor extra ontspanning en dicht bij jezelf komen. In de natuur komt alles letterlijk sneller aan het licht, de natuur liegt niet. 

Een natuuropstelling kan ook in een 1 op 1 setting.

Vrouwencirkel

Voel je welkom in de vrouwen cirkel! We hebben elkaar zo nodig in deze wereld! Als vrouwen bezitten we de kracht om samen te helen, ons samen sterk te voelen en oude trauma’s en blokkades samen aan te kijken. We zien elkaar, steunen elkaar en bieden elkaar bedding om onze authentieke zelf te laten zien.

Door middel van opstellingen, delen, visualisaties en creativiteit kom je elke cirkel weer een stukje dichter bij jou en jouw zuiverste vorm.

Elke cirkel dag heeft een ander thema, maar er komen elke keer vaste elementen terug in de cirkels. De dagen zijn van 10 tot 3 met een potluck lunch. We hebben elke keer een ander thema, afgestemd op de behoeften van de groep of wat het seizoen brengt.

vrouwencirkel
tekenopstelling

Tekenopstelling

In een tekenopstelling maken we gebruik van een ander deel van jouw hersenen. Zelfs al denk je dat je helemaal niet creatief bent. De kleur in een tekening gaat vaak over emoties en de vorm over denken. En zo duid ik veel uit jouw tekening, maar kan je ook jouw eigen tekening duiden door vragen te beantwoorden.

Laat mij jou de weg wijzen

Bij mij kan je terecht voor een 1 op 1 opstelling, groepsopstelling of een opstelling in jouw organisatie.

Liever vanuit huis? Woon je verder weg? Vind je de veiligheid van jouw eigen huis fijn?

De sessies kunnen ook heel goed online plaatsvinden. Via zoom en WhatsApp hebben we een kort lijntje en ben ik nabij.

Retraites

Er staan een aantal prachtige retraites op de planning. Voor meer info mag je contact opnemen. Later zal hier op de website ook meer info volgen.

 

Wil je meer weten, opgeven of gewoon een kop thee of koffie?

Een wereld creeëren waarin er op een liefdevolle manier met elkaar omgegaan wordt maar ook in liefde met de aarde en alles wat daarop leeft.

Tarieven

Agenda